Tara microbistilor fara scoala generala!


Deci sa ne intelegem de la inceput.Nu JIGNESC pe nimeni prin acest post,doar ca m-am simtit umilit de catre”romanii” de mana a 4-a!!!

Este vorba despre Steaua Bucuresti.O echipa sustinuta pe timpul Regimului Comunist de catre partid:PCR.
O echipa in care lumea se regaseste pentru ca asa e la moda…Cu un Patron ultra credincios,cu probleme de comportament,cu ideei si limbaj de turma(cioban)


Aaa, daca nu stiati Jiji este si donator din nastere,ca doar ce se poate intampla cand furi milioane de euro?Poate vrea si D-zeu parte!
Gigi Becali a epatat pana si la Muntele Athos. Seful Stelei a facut gest incredibil. Becali a plecat la Muntele Athos si nu va vedea meciul Stelei cu Chelsea, decisiv pentru o calificare in sferturile Europa League.
El nu va putea vedea meciul pentru ca pe Muntele Athos nu este curent electric. Stie insa un loc unde are semnal la telefon si vrea sa afle neaparat scorul la pauza.

„La pauza si la final voi merge intr-un loc unde stiu eu ca am semnal la telefon. Voi suna sa aflu scorul!”, a spus Gigi Becali.

Aici:Istoria Stelei Bucuresti patata!
Clipul urmator merita vizionat!!!

Chelsea – Steaua: 3-1 (3-2)! Bannerul cu mesaj ironic a fost afisat pe toata durata meciului de catre suporterii englezi

Cat de tare?!Englezii,si toata Europa ne stiu istoria(sau mai bine zis le stiu istoria)ca nu toti facem parte din turma de mioare cretine a ciobanului sef!

 

Reclame

4 comentarii la “Tara microbistilor fara scoala generala!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s