Romanul e RETARDAT


Tot Galati!
Acum cateva zile s-a deschis cel de-al treilea magazin Kaufland in Galati.Nimic neobisnuit pana aici,aproape zilnic se deschid supermarket-uri in Galati 🙂
Tinand cont ca actualul Kaufland este plasat in locul unei foste gropi in care baltea apa 8 luni pe an,cetateanul romana a simtit nevoia sa se prezinte cu mic cu mare la inaugurare.URAAAA!
Din punctul meu de vedere magazinul este bine cladit si este bine compartimentat,dand astfel sansa cumparatorilor sa-si gaseasca toate produsele necesare rapid!

ACUM partea proasta!!!

Cred ca in fiecare secunda se perinda prin supermarket populatia Galatiului ori 2.Ma gandesc cum ar fi fost daca toti oamenii care „casca gura” inutil poate ar fi fost invitati la un protest pentru dezvoltarea si emanciparea Romaniei?
Suuuper frumos este si din exterior magazinul.Imprejur s-a plantat gazon si totul este verde si suuuuuuuuper!Insa si aici avem o problema.Parintii iubitori uita sa-si tina de mana sau sub atenta supraveghere copilasii si ii lasa la „pascut” prin gazonul proaspat plantat si din cand in cand mai arunca si cate o coaja de samanta si un pet de bere!

Cand civilizatie,cand evolutie,cand,cand,cand????

Sursa pozelor: Google.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s