Bani pentru Ninja!


Romania un fel de America a estului,aici orice este posibil.

In tara in care spitalele sunt inchise ca n-avem fonduri,scolile au inca WC in curte iar foarte multe locuinte n-au apa curenta/gaze/canalizare…Noua ne trebuie Catedrala Mantuirii Neamului care inghite doar la „rosu” 120 mil euro.Valoare finala se invarte undeva la 400 mil euro(din cate am auzit eu)

BOR a facut publice cateva detalii tehnice despre proiect

În iunie 2009 Biserica Ortodoxă Română declara că ansamblul Catedralei se va întinde pe 11 hectare de teren, situate lângă Palatul Parlamentului. Se anunța că Catedrala Mântuirii Neamului va avea o înălțime de 120 de metri, va fi asigurată împotriva cutremurelor de peste 8 grade pe scara Richter și va avea o suprafață de 38.000 de metri pătrați. Catedrala urma să aibă o structură de beton armat cu ziduri de cărămidă, în interiorul căreia vor putea intra aproape 5.000 de pelerini, Se intenționa ca slujba să poată fi urmărită de la fața locului chiar de 125.000 de credincioși, pe ecrane montate pe holuri și în exteriorul Catedralei. Costul total al lucrării era estimat la 400 de milioane de euro, bani în care sunt incluse finisajele, sculptura și pictura.

Spitale,azile,scoli,locuri de munca cand facem si noi?Nu AVEM nevoie de mascarada si profit enorm in buzunarele unor escroci in halat.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

3 comentarii la “Bani pentru Ninja!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s