Otelul Galati se desfiinteaza


” Oţelul abia îşi mai trage sufletul şi pare că trage să moară, având în vederile problemele la foc continuu la care este supusă echipa noastră de suflet de mai bine de un an şi jumătate. În disperare de cauză, directorul general Narcis Răducan a ieşit astăzi în faţă şi a prezentat mai pe larg situaţia gravă a clubului roş-alb-albastru, previziunile fiind foarte sumbre. ”

Narcis Răducan: „Fostul președinte, Marius Stan – care acum este primarul din Galați – și domnul Adamescu au plecat la drum împreună. Din păcate, s-a rupt acest mariaj și echipa a fost prinsă la mijloc. Împreună cu Viglianti, am reușit să ținem strâns vestiarul. Am terminat bine campionatul, pe locul 11 și cu o semifinală de Cupa României. Când discutăm despre campionat, trebuie să ne amintim că de-a lungul sezonului s-au schimbat trei antrenori, din care ultimul a stat, din păcate, mai mult în spital. În astfel de condiții, e o mică performanță că am terminat în picioare campionatul. Din păcate, am ajuns în această situație și trag, poate, un ultim semnal de alarmă. Jucătorii sunt la distanță de câteva zile să devină liberi de contract, fiindcă se vor împlini trei luni de când sunt neplătiți. În câteva zile va trebui să achităm salariile, altfel jucăm noi. Am plecat în cantonament mai mult pe prietenii. Acționarul principal a plătit jumătate din cantonamentul de la munte. Cealaltă jumătate va veni… S-a cerut reducerea și programului de lucru la angajați. Nu îi poți spune, însă, maseurului, să vină patru zile, în loc de cinci. Am avut stabilite niște întâlniri cu domnul Adamescu, dar s-a îmbolnăvit de fiecare dată. Cei pe care i-a desemnat în funcţii nu provin din fotbal. Unul din ei e plecat în vacanță, în condițiile în care echipa e în pragul insolvenței. Dacă, până acum, am fost un scut în fața echipei, de data aceasta aleg poziția inversă și va trebui să strig primul. Doar acționarul principal poate să rezolve situația.

4984113-mediafax-foto-bogdan-iordache

Sursa:dunareabatrana.ro

Reclame

2 comentarii la “Otelul Galati se desfiinteaza

  1. Dacă ar fi după mine, aş desfiinţa întreg campionatul. Aş pune nişte băieţi destupaţi şi nemânjiţi să elobereze un nou regulament de funcţionare a FRF şi LPF şi aş reporni de la zero totul, excluzând din start toţi „foştii” care au dus fotbalul românesc acolo unde este.
    Personal mă bucur să văd că băieţii ăştia care cresc acum prin liceele patriei sunt „afoni” în materie de fotbal şi se îndreaptă mai mult spre sporturi mult mai spectaculoase cum este spre exemplul baschetul.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s