Perle Bacalaureat 2013


:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
* “Poetul avea o fixaţia pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţi. Şî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde ştia că trece poetul”
* “Se uita cu jenă la poza capului iubitei lui din vitrină la fotograf că făceau mişto băieţii de la terasă de iel. Fotografia avea buzele surâzătoare. Ia lăsat-o iubita lui ca atunci când este plecat cu treabă, el să nu uite de faţa ei”
*“Ann avea nişte trăsături de gen epic. Era epică. Sebastian era mai puţin epic deşi avea potenţial întrucât îi plăceau pozele, dar e mai mult curentul liric”
* “Jurnalul e mai puţin bun când la 16 ani mama găseşte scrise lucruri personale, că am luat bătaie s-au de ce fete îmi place”
* “Eminescu minţea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relaţiea ce nu era el, nu era adevărat că am văzut şi la televizor că mergea și prin locuri necurate și că a murit de sifilis”
* “Cătălin Botezatu este un model în viaţă pentru orice fiinţă pentru că el ia fete din viaţa reală şi le duce şi le îmbracă la Bucureşti şi pe unele chiar mai adânc în Europa”
* “Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viață bună, deci așa vreau să ajung și eu ”

 

Reclame

31 comentarii la “Perle Bacalaureat 2013

   • Chiar discutam cu o prietena pe marginea perlelor prezentate de tine si, sincer, daca Botezatu e model de viata eu sunt presedinta planetei (cel putin)!!! (nu ii neg calitatile de designer, dar, in rest,… ma abtin ca o domnisoara nu foloseste astfel de cuvinte)

   • Gasisem acum pe internet cum ca unul ar fi scris:”Modelul meu in viata este Gigi Becali,mai putin puscaria”
    Tu iti dai seama in ce tara traim?iti dai seama ce fel gandesc astia?

   • Daca asta promoveaza la tv, de ce sa inveti? Casatoreste-te fa n copii, si apoi o sa ajungi ca doamna Bamboi la Maruta invitat mai tot timpul! Asta promoveaza ei si nu o sa se schimbe nimic daca noi nu incetam sa le mai facem audienta!

   • ooo…esti pe filmul meu daca ma intelegi.Daca dezbatem subiectul TV si cretinii ce-si lasa mucozitatile prin platouri,deci avem nevoie de cateva saptamani sa scrie introducerea.
    Ce se cere aia se da.Ce se da inseamna avere pentru unii

   • Pai sunt, dar ma tem gandindu-ma ca intr-o zi voi avea copii, eu ii voi educa cum trebuie, dar ce vor vedea in jur ma sperie…

   • 🙂
    Conteaza mult si de copil dar si de parinti
    raportul este undeva la 60 % ce vede copilul si cum asimileaza ,ce vrea sa faca etc,40 % educatia pe care i-o dau parintii.
    parerea mea

 1. Ar trebui sa dau like??!! Ma pui, in permanenta, intre ciocan si nicovala! Pentru tema dezbatuta, ai un „like”, dar pentru, cum dracu’ sa-i numesc: analfabeti functionali??!!, ce pot sa dau??? Ma opresc, sunt suparata!

 2. Pingback: Nu vreau sa aud! | Blogul unei Lady

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s