Haos general


Scriu rar,putin si prost…CLAR !

Lume de nebuni, cu oameni nebuni, hrana pentru alti nebuni.In fiecare zi vad cum oamenii dau sfaturi oamenilor despre cum sunt oamenii.Ii invata sa se fereasca de ce e rau, sa iubeasca ce este bine si ce-i dezvolta, sa inteleaga, sa cerceteze si lista poate continua.

Sub fata de inger cam toti ascund doua coarne, o furca, si ceva foc…Aparentele intodeauna insala si din acest motiv am inceput sa nu mai iau totul exact cum vine : prima impresie sa ramana intiparita pentru o eternitate, poate ca unii au intalnit caractere foarte dificile si au devenit rigizi,complicati ca au fost raniti,intelesi gresit.

Hmmm,daca nu faci parte din turma esti alungat, democratia este inteleasa gresit si cand ai o ideie diferita brusc esti etichetat, alungat.Astia vorbesc ca mass-media e de rahat dar tot ei baga nasul acolo hranindu-se astfel cu dejectiile unora care invart tara (sa nu zic lumea) pe deget.

IMG_7122

Nu inteleg de ce toti trebuie sa votam partidul „x” prin simlul fapt ca persoana din fata mea are un tentacul prins in partid si isi ia si el parte, de ce sa nu ma exprim?vine Vasile si imi da peste nas ca ar fi mai bine sa tac sa nu deranjez pe cineva in 2013…Ce se intampla cu noi?

Sunt multe exemple pe care le-as putea scrie insa dupa cum a inceput articolul 🙂

„Scriu rar,putin si prost…CLAR !”

Reclame

2 comentarii la “Haos general

  1. Marius, câinii latră – ursul trece!
    Vezi-ți tu de ale tale și scrie fix cum te taie capul… la fel și cu votul – în fond nu dai socoteală nimănui decât dacă simți tu că merită efortul ăsta! 😉

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s