Perlele profesorilor de la examenul de titularizare


:)) Mai prosti decat prevede legea! :)) Ei se cred profesori si iti dau tie peste nas ca nu stii pe cand ei sunt praf si pulbere.

– Eminescu era prieten cu Creangă. Geniu la geniu trage. Eminescu și Creangă mergeau la puștoaice, după miere, erau iubitori de frumos prin satele Moldovei, unde se dezvoltau în mod absolut natural femei splendide, neştiutoare de carte. Din mierea iubirii lor cu Eminescu se trage cele mai frumoase poezii de dragoste…

– În istoria românilor mişună specii târâtoare de politicieni. Au împuşcat, au jefuit şi pe toţi ia unit furăciunea. Dar niciunul nu a avut ce să facă pentru ţară, se rostogoleşte în groapă Burebista de ruşine…

– Râurile şi apele care îşi desfăşoară curgerea pe teritoriul României vin din subteran către suprafaţă şi au locuri bine stabilite prin care susură, numite bazine. Accea e matca lor…

– Munţii Carpaţi se împart în mai multe bucăţi. Au ape şi podişuri şi ţin până unde începe câmpia.

– The poet was extremely (nu ştiu cum se zice precoce) shy…

– Avea o privire în ochi care te făcea să nu te aţinteşti spre ea, să nu te uiţi direct în direcţia ei, ci pe lângă ea, pe lângă conturul ei.

– A desenat excremente lângă diploma de Bacalaureat. Atât de lipsită de valoare e bucata de hârtie care te bagă în facultate

– … că Mihail Cogâlniceanu a dat drumu la ţigani din lesă, că părea la vremea aia o idee bună, nu ca azi. I-a zis şi Alexandru Ioan Cuza: “Bă, nu e bine”.

– … deoarece Eminescu era sensibil fatalmente şi evisceramente din naştere, avea o boabă din măreţia divină, era Isusul poeziei româneşti, ne-a mântuit pe toţi cu poezia lui

Sursa: exclusivtm.ro

Reclame

25 comentarii la “Perlele profesorilor de la examenul de titularizare

 1. Sursa nu stie ca cei ca sustin examenul de titularizare NU sunt profesori! Sa va explic. Pe diploma unui absolvent de chimie industriala NU scrie „profesor de chimie”, ci licentiat in chimie industriala. El va deveni profesor numai daca si cand va promova examenul de titularizare (la care se poate inscrie numai daca indeplineste si alte criterii in afara celui de a fi licentiat in chimie industriala). Pe diploma mea nu scie „profesor de istorie”, scrie licentiat in istorie. Abia dupa ce sustin si promovez examenul de titularizare pot deveni profesor de istorie. Asadar, cei care se inscriu la examenul acesta nu sunt profesori. Ca toti imbecilii si incultii indraznesc sa se inscrie la acest examen… asta e alta discutie si ea are legatura si cu cat de atractiv este invatamantul pentru oamenii bine pregatiti.

  • Si eu ce vina am ca sunt etichetati drept profesori?Atat timp cat vor sa ajunga unii dintre ei cred ca este normal sa stie cu ce se mananca treaba.Foarte putini profesori, invatatori etc sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului.Majoritatea sunt acolo exact ca niste marionete care au cutitul si furculita si cred ca lumea se invarte in jurul lor.De aceea avem rezultatele care le avem, pentru ca niste incapabili spagari intra in sistem.

   Aceeasi discutie in fiecare an dupa Evaluarea Nationala si Bacalaureat, insa nimeni nu cauta sursa…
   O zi buna !

   • Am zis eu ca aveti vreo vina? Eu am zis ca sursa nu stie. Asa, de curiozitate, cati profesori cunoasteti personal si pe cati dintre ei ii stiti spagari? Pe cati dintre spagari i-ati reclamat? Ati dat vreodata spaga la scoala? Sau preferati sa lasam discutia in abstract si sa nu trecem la concret?

  • Faceţi confuzie cu examenul de definitivat. Definitivatul este cel care. după o vechime de minim doi ani te califică definitv ca profesor. Titularizarea este cea în urma căruia devii titularul unei norme complete pe o catedră în cadrul unei şcoli.

 2. Am crezut iniţial că tabloidul este cel care a comis greşeala dar văd că ea îţi aparţine. Examenul de titularizare nu s-a desfăşurat încă, el are loc pe 30 iulie. Perlele în cauză sunt de la examenul de definitivat, examenul care te califică ca fiind profesor şi pe care ai dreptul să îl susţii după minim 2 ani de predare la catedră. Cum nota minimă de promovare a acestui examen este 8, autorii acestor perle e greu de crezut că vor obţine această titulatură.

  • Ti se pare normal ca o persoana care vrea sa-ti invete copilul este paralela?
   Definitivat, titularizare nu conteaza.Conteaza ca retardatii astia iti vor cere tie (ca elev) mai tarziu explicatii

   • Sunt produsul învățământului superior actual. Fii pe pace, nici medicii, nici inginerii și nici economiștii ieșiți acum din facultăți nu sunt mai breji.

 3. Se pare că polremica s-a termimnat și examenele de titularizare au arătat din nou ce capacitate avem în domeniul educației și învățământului. Cine e devină? Cred că răspunsul e dincolo de noi…

 4. Trist, dar adevarat:
  au patruns in invatamant si ne „invata” copiii, tot mai multi incompetenti, „profesori” de romana agramati, profesori de matematica cu grave probleme psihice (stiu cazuri concrete) indivizi pusi pe capatuiala/jecmaneala a parintilor/copiilor prin ani de meditatii scumpe date in particular si cu rezultate jalnice ale elevilor la Capacitate, Bacalaureat si Facultate 😦 Locuiesc in vile luxoase, conduc masini scumpe si se plimba prin „strainataturi” 😉 si mai sunt si evazionisti fiscal!!!

  • Aveti perfecta dreptate.Stiu si eu cazuri in care profesorul cerea bani sa-si plateasca telefonul daca suna pe unul dintre parintii copilului.
   In licee e o mafie de nedescris.Ar fi multe de spus dar nu cred ca schimbam noi ceva doar ca vedem magariile lor.

   • De schimbat e greu, intr-adevar si de durata! Insa, mai semnaland astfel de cazuri, se mai intampla cate ceva (ca in cazul celor urmariti penal la Bacalaureatul din aceasta vara)… Felicitari pentru articolul postat (mereu apar articole despre „perlele” elevilor, insa niciodata despre ale „profesorilor”)!

 5. Reblogged this on Tzukutza`s World and commented:
  Trist, dar adevarat:
  au patruns in invatamant si ne “invata” copiii, tot mai multi incompetenti, “profesori” de romana agramati, profesori de matematica cu grave probleme psihice (stiu cazuri concrete) indivizi pusi pe capatuiala/jecmaneala a parintilor/copiilor prin ani de meditatii scumpe date in particular si cu rezultate jalnice ale elevilor la Capacitate, Bacalaureat si Facultate 😦 Locuiesc in vile luxoase, conduc masini scumpe si se plimba prin “strainataturi” 😉 si mai sunt si evazionisti fiscal!!!

 6. Acestia NU SUNT profesori, ci absolventi de facultate care vor sa devina profesori. Am fost la supravegheat la un examen de titularizare si am avut surpriza ca un candidat absolvent de educatie fizica si sport sa nu stie care e stanga si care e dreapta. Examenele de titularizare sunt dificile si acum ceva vreme se prezentau la ele, dorind sa fie profesori, oameni mult mai bine pregatiti. Acum, din pricina haosului din sistemul de invatamant si a salariilor mici, aceasta profesie nu mai e atractiva pentru absolventii de facultate si ajung sa doreasca sa lucreze in acest domeniu cei care nu au alta alternativa… E trist.

 7. N-o să dau „like” pentru că nu-mi place ceea ce am citit! Da, sunt mult prea mulţi astfel de „profesori” prin ograda învăţământului românesc şi, din păcate, vor fi tot mai mulţi dacă nu se stopează actuala stare de confuzie, nepăsare, debandadă, superficialitate,…,……..!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s