Ploaia (2)


Pentru ca toamna poate nu inseamna doar frig, haine groase, fete frumoase…inseamna ploaie si ganduri bune(cel putin pentru mine ploaia e D-zeu)!
Aseara eram asa bored si ascultam muzica veche, veche dar nu aia care o credeti voi veche.Ascultam niste hip-hop romanesc de prin 2002, si simteam in tot corpul scratch-urile ce le baga DJ-ul! :).

Da bine, lasa muzica in rolul ei, acum e septembrie iar ploaia e sora pamantului, gand la gand, soapta langa soapta, picaturile picteaza betonul gri atat de frumos incat tablourile furate n-au nicio valoare!Cred totusi ca ploaia are legatura stransa cu oamenii, ii curata iar pe cei mai „murdari” poate ii spala, ne mai avand nevoie de judecatori corupti si preoti in slujba afacerilor murdare ca nici grosimea Bibliei nu le mai acopera…TRECEM PESTE povestea fara sfarsit!

Cum spuneam, aseara ascultam muzica veche pentru ca asa simteam.In dimineata asta, ploaia batea un ritm lent, usor, dar totusi agresiv, in geamul de la balcon.Cu ochii intre deschisi dar cu urechile cat palnia, am zis ca da, toamna e GENIALA.Ploaia linistita face si parfumul cel mai scump sa fie inutil.

-Hai Marius, mai lasa vorbaria si arata-le oamenilor poze cu ploaia ce te creste!
-Pai, oare merita toti acest cadou?
-Fii bun!
-E ultima data…

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s