2013, munca la patron!


Stiu si mereu am spus ca vorbesc numai prostii, doar ca prostii ce la radacina sunt atat de adevarate si au acea farama de sentiment care nu va iesi niciodata la suprafata!

Dintr-un calcul scurt reiese ca suntem in sec 21, deci se presupune ca in ultimii 50 de ani omeneria a evoluat foarte mult comparand cu secolele trecute in care progresul era poate insesizabil!2013, ca si 2012, ca si 2011, ca si…, cam ultimii 25 de ani au adus doar riduri pe fetele oamenilor (oameni cu cel putin un neuron care mai produce o sinapsa), care din nefericire dupa evenimentele din `89 se vad nevoiti sa munceasca pe unde pot, fara a avea macar un gram de stabilitate economica, financiara, mentala s.a.m.d!Asa ca ne vedem nevoiti in 2013 sa muncim la patroni!

Definitie: patron- specie semianalfabeta (poate unii chiar analfabeti), cu trasaturi si comportament medieval, limbaj cu tenta de satra, iar comparatiile pot continua.

Sunt slabe sanse ca muncind intr-un astfel de colectiv sa poti avea o promovare datorita calitatilor tale, sa poti spune ca de drag muncesti si nu doar de nevoia de ati intretine copilul la scoala unde toti colegii au Iphone 5, tableta performanta, haine de firma…si nu pentru a putea doar sa-ti platesti chiria si sa iei 5 kg de cartofi si 3 oua…nu pentru asta!Pentru o buna stare sufleteasca, pentru progres si schimbare, pentru un concediu departe de casa cu familia fara sa te gandesti ca poate cand te intorci patronul nu te mai primeste ca a venit sa se angajeze o domnisoara „dornica” de munca.

Din toate acestea reiese dorinta romanului de a pleca din tara.Cu toate ca nici afara cainii nu-s cu colaci in coada (aia n-au caini pe strazi 🙂 ), totusi peste hotare romanii gasesc aceas stabilitate economica ce pentru multi conteaza, sau cred ca pentru toti ce sa ne mai ascundem.Astea fiind spune, in partea de vest a Europei nu gasim niciun Dumnezeu pe pamant sau macar vreun inger ratacit, ci gasim munca platita la adevarata ei valoare, cu toate ca pe langa bani poate romanii indura batjocura strainilor (nu stiu, n-am fost doar presupun), dar trec peste toate…

65160

Sursa photo: www.reporterntv.ro

Reclame

8 comentarii la “2013, munca la patron!

  1. Boul de Iliescu a avut grijă ca noua clasă a îmbogăţiţilor post 89 să provină din rândurile foştilor lui colegi de partid, a progeniturilor acestora şi a securiştilor vopsiţi peste noapte în „oameni de afaceri”. El este cel căruia trebuie să-i mulţumim că a evitat prin toate mijloacele formarea unei clase de intreprinzători pe baze de competenţă şi concurenţă loială. Aşa că avem astăzi patronii pe care bolşevicul ăla nenorocit i-a „emanat”. Privaţii acestor zile nu fac decât să ne trimită cu sute sau chiar mii de ani înapoi, spre zorii sclavagismului şi ai feudalismului.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s