Au inceput! | Mafia si Statul ucid!


In satul Pungesti, marea majoritate a satului a iesit pe camp unde doresc oprirea sondelor ce vor exploata GAZE DE SIST.Asa cum batranii satului se agita pentru ca isi doreau ca orice om sa moara de moare buna(daca moartea ar fi buna),si nu sa-si vada  pamantul pe care au trudit o viata si ei si parintii lor, asa ca se bat pana la ultima zvacnire a inimii contra masacrului!

Asa a facut si batranul Costica Spiridon, a ajuns astăzi cu ambulanta la spital, în urma confruntărilor cu jandarmii.Intr-un final se pare ca s-a stins in ambulanta, ne mai ajungand la spital sau sa mai aiba vreo sansa la viata. Mai mulți martori oculari au confirmat faptul că acesta a fost lovit de jandarmi.

Sursa foto:vremea noua.ro

Am vazut pe la televizor cum multi dintre jurnalistii astia de 2 lei 20, spun ca exploatarea ar fi chiar folositoare si ca nu vad niciun dezavantaj atat timp cat se deschid ceva locuri de munca atat la exploatarea gazelor si la Rosia Montana.Nu ar fi o problema cianura, fracturarea hidraulica, etc.Trebuie sa vedem pozitiv, ca asa iau nastere locuri de munca.Locuri de munca sezoniere, foarte sezoniere.Aceste afaceri nu tin mult, sunt chiar foarte scurte si cu represiuni uriase.

Cred ca acesta este primul pas.Moartea batranului nu da decat startul catre un haos general-national.Sunt sigur ca acei oameni nu au fost si poate inca nu sunt foarte informati, si nu stiu cu adevarat adevarul, daca pot spune asa.Asa ca jurnalistul de mai sus ar face bine sa informeze populatia in adevaratul sens al cuvantului.La urechile oamenilor au ajuns doar cateva adieri din adevar!…
Odihneasca-se in pace!Vor mai urma…

Reclame

5 comentarii la “Au inceput! | Mafia si Statul ucid!

  1. Și Răscoala de la 1907 a plecat dintr-o localitate până atunci anonimă. Eu marelucru nu pot face, decât să spun, Doamne- ajută ! Fiindcă e clar că deja, cu hoții ăștia nenorociți, nu se mai poate altfel !

    • Doamne-ajuta, dar nu ajuta pentru ca astia tot vor exploata si oamenii vor suferii.Nu doar cei de acolo, ci toti, noi toti suferim pentru ca asta inseamna globalizare, desecarea de resurse a tarilor mici pentru fundul gras al „presedintilor”…

  2. Pingback: Au inceput! | Mafia si Statul ucid! | The Art Of Being Free

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s