O poza face cat o mie de cuvinte..


NOTA 10 PENTRU INOVATIE

Oli

artist

Vezi articol original

Reclame
De Marius Crăciun Publicat în Noutati

11 comentarii la “O poza face cat o mie de cuvinte..

   • Faptul ca nu se mai aloca nici suficient timp pentru cultura, neinteresul fata de cultura romaneasca si totodata trebuie sa ai mare noroc ca sa ajingi sa te poti afirma, fie el in orice domeniu in cultura. Saracia si viata grea, viteza cu care parcurgem zilele vietii ne transforma parca din oemeni calzi in oameni de-a dreptul reci, fara chef, obositi si nepasatori la tot ce e in jurul nostru. Credema ca e foarte dureros sa traiesti printre oameni si sa le auzi parerea despre arta fotografiei, pictura, opera sau literatura. Rar intalnesti pe cineva incantat sa vorbeasca despre frumosul artei fie el de orice fel.

   • Ati cuprins in cateva randuri cam prea multe minusuri din partea oamenilor care au uitat ce inseamna sa te dedici o viata artei. Cu toatea astea cred ca este destul de important sa-ti urmezi visul oricat de multe hopuri ai intalni pe parcurs.

   • Asta cu siguranţă aşa e, mă bucură enorm să văd că există oameni care iubesc arta, o respectă şi o trăiesc în fiecare zi din viaţa lor. Cât despre hopuri, nu-s puţine, mai ales că e foarte greu să te ridici la înălţimea a ceea ce înseamnă arta acum, nu mai zic să te poţi menţine în vârf… dar luptăm, merită tot efortul. Cred cu tarie că arta e frumosul vieţii şi adevărata ei valoare, ce ne deosebeşte de celelalte vieţuitoare.

   • Merita. Simt ca generatia ce vine dupa noi sau cel putin dupa mine (am 22 de ani) sunt mult mai mobilati cu informatii si sper ca nu va mai trece mult pana cand Romania isi va schimba infatisarea. Sper

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s