Povestea unei nesimtite


Oficiul postal este luat cu asediu de catre populatia orasului… Da! Vad coada de cel putin 2km, dar trebuie sa stau sa ridic un colet. Asa ca multa rabdare si niciun joc pe telefon.

Si cum stau in sirul indian ce nu se misca pentru ca lucratorii Postei Romane cred ca sunt cei mai calmi oameni ever de pe planeta, iar nimeni nu scotea un cuvant, uite ca apare o duduie undeva la 35-40 de ani. Nu-mi imaginam ca avea sa urmeze un atac terorist :), asa ca nu-i dau importanta (multi oameni intrau si doar intrebau si plecau sau intrebau la ghiseu se se plasau frumos la coada). Nuuuuu, aici intervine Dumnezeu + Allah. Duduia imbracata ca de la circ, plina de table pe la gat si parul ciufulit de ultimul cutremur cu magnitudinea de peste 7 ce a avut loc in Romania, intra tiptil dar sigur in fata. Schiteaza doua, trei miscari cum ca ar vrea sa intrebe la ghiseu si cu un scurt umar arunca o baba spre asfintit si ii da buletinul angajatei din spatele ghiseului.

Foc, un foc intetit parca imediat cu o cantitate enorma de benzina. Inteleg insa acest foc. Unii din cei ce erau aproape de ghiseu aproape c-o plesnesc peste fata, iar altii ii aduc niste „complimente” bine meritate. Duduia era prea plina de prostie si nesimtire ca sa raspunda. Rezolva problema si iese din oficiul postal ca un fotbalist stelist schimbat de pe terenul lui Dinamo in min 70 :)). Plina de… „complimente”! Eu ce sa-i mai zic? Unde nu e, nimeni nu cere, dar putea intr-un mod cat mai onorabil cu putinta sa ceara voie sa intre in fata din diferite motive, putea chiar sa minta ca nimeni n-o verifica, dar asa macar avea o scuza, fie ea si falsa.

Asa ca data viitoare cand nu respectati ordinea efectuarii operatiilor, luati-va o pelerina rezistenta ca sa nu ajunga pe voi „complimentele” 🙂

NOTA: 1h si 15 min am stat la coada!

Anunțuri
De Marius Crăciun Publicat în Noutati

4 comentarii la “Povestea unei nesimtite

  1. Am păţit-o şi eu, la casa de asigurări de sănătate… tot aşa, am stat vreo 2 ore la coadă şi a apărut o mândră care s-a băgat în faţă şi a plecat cu frigiderul plin. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s