Zambete de toamna


Cum ziceam si dimineata am fost la o mica plimbare. Incarcat cu multa rabdare si dornic de cutrierat orasul cei drept il vad zilnic insa aceste temperaturi ridicate in noiembrie cu siguranta nu le mai intalnesc si trebuie sa profit cat mai pot. Alaturi de mama intram in viata agitata a orasului. Un oras cam trist dar cu colturi de rai ascunse. Daca stii unde sa cauti le gasesti. Si uite-ne cum rapid ajungem la cursul apei ce aduce linistea pe aici. Dunarea, cam agitata ce-i drept, dar tot acolo, plina de undite ale pescarilor amatori, taiata de vapoare si barcute insa tot la fel de albastra ca intotdeauna. Un albastru linistitor si plin de mister si trairi nespuse.

Admiram 10 minute fluviul batran si fac cateva poze:

Această prezentare necesită JavaScript.

Dupa ce batem Faleza la pas (mai bine zis la pasi mici). Mai aruncam cate un ochi prin vitrinele magazinelor si iata-ne pe principala artera a orasului. Aici nu-i la fel de linistitor ca pe Faleza. Dunarea e departe acum claxoanele si sunetul motoarelor se regasesc in prin plan. Oameni in toate directiile, toti se bucura de toamna asta blanda.

4

Incet dar sigur ne indeptam catre casa, plimbarea e pe cale sa ia sfarsit. Tot ce-i mai frumos este in natura asta doar daca inainte ai inteles ca iubirea sparge orice bariera!

Reclame

3 comentarii la “Zambete de toamna

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s