Tipuri de Romani


Romanul bun la toate: Este romanul ce nu acceptă criticile fie ele şi constructive. Romanul bun la toate este un Einstein pitoresc, născut şi crescut cu o educaţie ce nu iese în evidenţă însă cu real succes în orice domeniu.

Romanul certăreţ: Specie din ce în ce mai răspândită ce se bazează pe un dialog (sau mai bine spus monolog) pe care îl repetă la infinit în diverse teme abordate. Prea puţin contează dacă se aruncă într-o discuţie sau într-un subiect ce n-are nicio legătură el, el poate face faţa oricui, oricând, oriunde…

Romanul iubitor de TV: Acest timp de roman este plasat cam peste tot. Se găseşte şi la ţară, şi la oraş, şi în coliba, şi în vila şi la cort… Romanul dependent de TV, ignora total educaţia. În special dacă are copii ce încă mai frecventează şcoala nu va da doi bani pe ei atât timp cât la TV începe Suleyman sau orice alt film serial de tot c*****l. Pe lângă filmele lor pline de aspecte false ce au prins enorm în mentalitatea cetăţeanului, aici pe plan local regăsim gunoaiele noastre. La TV din zori în noapte la posturile naţionale găsim c***e, prostituţie, minciuni, falsuri, dezinformare toate pentru că ochii romanilor n-au nicio legătură cu creierul. Sau parcă nu era aşa? „Vedetele” noastre mioritice sunt mai bine spus nişte creaţii… toţi se vor vedete/dive. Până şi la Bacalaureat s-a notat dorinţa de a fi că x, y!

Romanul ignorant: Hopa! Ce avem noi aici? Este regăsit cam peste tot. El este atât de ignorant încât a uitat să mai salute un fost coleg sau o fostă persoană ce nu cu mult timp în urmă a făcut parte din viaţa lui. Nasul lui se află undeva la nivelul munţilor Himalaya.

Romanul şmecher: Posesor 100% al unui BMW (an fabricaţie 1900):), manele până şi la baie, şmecherie în faţa blocului, atitudine de interlop cu cei mai mici decât el, aspect înfiorător (se doreşte)

Romanul gigolo: A avut are şi va avea mii de femei. NOT!:))

Romanul patriot: Aduce întotdeauna câte un teritoriu acasă!

Romanul hipster: În ultima vreme, apar tot mai des zvonuri că ar fi aceia ce vor aduce modă veche în actualitate. Pe lângă modă şi dragul de cărţi purtate la ei fără motiv, au şi o abilitate specifică genului: Umbla-n turmă ca lupii doar că-s emonistii de acum câţiva ani!:)

P.S Textul nu doreste sa aduca neplaceri !

Reclame
De Marius Crăciun Publicat în Noutati

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s