Sarbatorile vin… cu pastile!


Mai sunt undeva la patru săptămâni până la Crăciun. Sărbătorile ce (chipurile) vor uni familii, vor aduce zâmbete, căldura în inimi, vor şterge riduri. Asta teoretic, pentru că practic vom muri de frig în case pentru că Galaţiul este un oraş prea în zona de est a ţării şi aici încă mai bate vântul Rusiei. N-aţi înţeles nimic? Adică suntem COMUNIŞTI.

Citisem undeva că sunt slabe şanse să avem căldură în apartamente în iarna asta, pentru că Electrocentrale şi Primăria se „ceartă”. Cei din urmă vor căldura în oraş, primii cer plata tuturor datoriilor. Toţi răi platnicii se dau la fund, găsind scuze care de care mai retardate. Sistemul ăsta infect e făcut de aşa natură încât şi prostul care plăteşte are parte de „daruri” precum ăla cu 200 milioane la întreţinere. Întreţinere? Altă prostie tipic românească

Cu toate astea, trecând prin ger şi nas umed, avem beculeţe. Oraşul se „împodobeşte” pentru sărbătoare. Pe 30 noiembrie sunt Sărbătorile Galaţiului, deci cu mic cu mare vă invităm la mici şi bere + seminţe:). NU, eu v-aş invita să fim oameni şi să gândim. Să nu mai speram ci să ne dorim exact ce trebuie… bla bla, vorbesc numai prostii.
Ieri am văzut echipajele cum pregăteau iluminatul de sărbători:
60617_10200784381753842_858154399_n
Formele sunt noi şi interesante. Vreau să văd cum va arăta oraşul când majoritatea străzilor vor fi pregătite pentru turai turai. Luminile curcubeului de printre stâlpi cu siguranţă vor aduce căldura în sufletul meu şi al altor câtorva mii de gălăteni care tremura la ora actuală.
P.S BYE. Am plecat să-mi iau pastile şi şerveţele nazale!: (

Reclame
De Marius Crăciun Publicat în Noutati

16 comentarii la “Sarbatorile vin… cu pastile!

  1. …cel putin voi stiti ce sunteti dragi galateni romani …noi bucurestenii ce suntem ? …aceasta-i intrebarea ….ma pun pe meditat …am luat aspirina , paracetamol , antinevralgic …va asteptam sa facem din nou unirea …sau voi ne asteptati pe noi ? nu mai stiu cine si ce asteapta …trenurile sunt pe duca ….

    • Cam peste tot in tara e aceeasi smecherie, doar ca la unii e ambalata mai frumos, la unii este data direct pe fata. Intrebarea mea este: Daca dorim sa fim vest europeni de sarbatori si sa le luam din aspectul oraselor lor pe motiv ca noi nu mai avem nicio idee, de ce nu luam si traiul lor plus infrastructura plus toate celelalte beneficii pe care ei le au? La noi doar mascarada si circ politic!

  2. Cred că de la începutul lui noiembrie a început Crăciunul. A început mai întâi în magazine, acum văd că şi oraşele sunt împodobite, câteva zile/săptămâni şi băgăm şi bradu-n casă şi purcelul în cuptor

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s