Nu inteleg nimic, dar e GENIAL!


Nu inteleg o boaba din versuri insa povestea este absolut geniala si adevarata.
P.S Fata este foarte frumoasa!

Reclame

8 comentarii la “Nu inteleg nimic, dar e GENIAL!

  1. Care fată că e doo ? Și be) am dubii că ar fi reală. Ambele mașini de final sunt Lexus – divizia de lux de la Toyota. Dacă în cazul cheliosului din aia neagră explicația posesiei unui Lexus e credibilă, în cazul eroului nostru, prezentat ca un tip de bun simț, e greu de crezut că ar fi ajuns proprietar al unei astfel de mașini.

    • :))
      Prima fata. Adica amandoua sunt dragute…in fine. Povestea este 100% adevarat si se cam repeta zilnic. Cheliosul reprezinta tanarul cu BMW de la inceputul clipului, iar baiatul cand se intoarce acasa cu Lexusul alb este tanarul cu bombonele din statie, astea toate peste ani. Mie mi-a placut este cutremurator sa iubesti pe cineva care usor poate zbura de langa tine pentru ca i se pare cuibul celalalt captusit cu puf

      • Am înțeles tot ceea ce spui tu. Ce am vrut eu să subliniez este că și la ei, ca și la noi, un om care muncește cinstit nu are/n veci șansa de-a-și cumpăra un Lexus. Ceea ce înseamnă că, între timp, omul nostru s-a curvit nițel și nu mai era băiatul fain de altădată deși, relația cu fata care vindea bombonele ar da de înțeles că este tot un tip ok.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s