Ajutati-o pe Marta sa castige!!!


Bencze Marta Iozefina are 36 de ani și cred că este o persoană care nu a spus niciodată „nu pot”. Și-a transformat visele în obiective și a investit continuu în dezvoltarea sa personală.
Este de profesie consilier juridic, dar de 15 ani activează în domeniul neguvernamental. În prezent, lucreză la Universitatea „Dunărea de Josˮ Galați, Biroul de Consiliere și Orientare în Carieră, în funcția de consilier juridic. Practic, lucreză pe un post de cercetare în cadrul Centrului de Documentare Europeană din cadrul Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice.
A lucrat atât ca director executiv de ONG, cât și ca coordonator de proiecte și fundraiser, dar s-a implicat și ca voluntar în cadrul proiectelor derulate în comunitatea din care face parte.
Datorită implicării sociale precum și nivelului de dezvoltare personală, conștientizează că are un impact emoțional asupra oamenilor, impact ce-i poate ajuta să aleagă, să se schimbe, să se dezvolte, să se formeze și chiar să se reorienteze profesional etc.
Când a devenit conștientă de această abilitate, a început să deruleze un proiect personal în cadrul liceelor și universităților, să le vorbească tinerilor, dezvoltând astfel o carieră de speaker motivațional/inspirațional.
Este invitată periodic la diverse conferințe naționale și internaționale pentru a susține discursuri motivaționale pe diverse teme: leadership, problematica persoanelor cu dizabilități, probleme sociale, voluntariat, politicile publice ale UE, etc.
Este multiplă campionă și vicecampioană națională la disciplinele: tenis de masă, atletism (100 m, 200 m scaun rulant), powerlifting, tir. În 2013 a devenit campioană națională la patru discipline sportive : tenis de masă, 100 m viteză, 200 m și powerlifting.
Este formator acreditat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților și investește în formarea tinerilor.
Condiția medicală

Datorită traumatismului vertebro-medular se deplasează de 23 de ani în scaun rulant.

VA ROG SA ACORDATI UN VOT PE URMATORUL SITE

http://www.incluziune.org/competitie/candidati?item=4f81b1d964419548f01ca35bbaeeda75

Ajutati-o!!!

Reclame
De Marius Crăciun Publicat în Noutati

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s