Pungesti_Romania_7 Decembrie 2013


As dori si o opinie din partea celor ce trec pe blog cu privinta strica la video! Multumesc 🙂

Reclame

11 comentarii la “Pungesti_Romania_7 Decembrie 2013

  1. Opinia mea e una radicala si e impotriva explorarilor. Dar cel mai mult ma doare neputinta satenilor de a-si trai viata asa cum isi doresc ei. Evident, politica dreptului celui mai tare ma deranjeaza si mai mult.

  2. …sunt dezamagita de tot insa vreau sa-ti spun asa : orice reusita trebuie sa aibe implicari in aparatul de conducere [statul ] . Atata timp cat la nivel inalt nu exista dorinta de a stopa falimentul tarii si al ecosistemului ei ,nimic nu se va intampla . Imi vei spune ca nu este asa . Ba da , Revolutia[lovitura de stat ] a reusit deoarece a fost condusa din spate pe fondul lipsurilor . Eu am participat activ si exista cineva care ne coordona . Si atunci oamenii au stat in case . Intr-adevar eram multi pe strazi insa si ei aveau armata cu ei . In concluzie nimic nu se va intampla pina cand armata nu va simpatiza cu demonstrantii …din pacate asta nu o sa vedem curand …..

      • ….pamanturile sunt luate deja …dezvoltare economica ioc , ce a fost nu mai exista iar ceea ce exista este facut praf . Cad podurile , infrastructura este la pamant , Unde vezi tu evolutie ? Suntem intr-o involutie trista …Si culmea este ca inca mai credem ca votul nostru conteaza …ar conta daca ar fi intr-un procentaj usturator ,eu si atunci m-as indoi ..stii ceva democratia a esuat la fel si comunismul . Undeva cineva trage sforile inspre altceva .Omul se pierde usor fara drept la replica , caracatita a impanzit lumea .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s