Ce este iubirea?


Iubirea ce-l mai aprig sentiment ce dainuie lumea din cele mai vechi timpuri ingenunchind regii si inaltind saracii. Acest sntiment arde in sufletul tau ca o para de foc ce ti-l arde si strapunge inima incit simt ca numai esti om real dar un inger ce-si cauta a doau aripa pentru a zbura. Frumos vine,frumos arde,frumos spulbera doar cu ochii impaienginiti nu simti cum te arunci intr-un haos de iluzii. Iluzii a caror realitate este nula .

Atunci ce insemni tu iubire??? Fericire, durere, speranta,?? Ce? Da, as putea spune ca e o fericire cind e alaturi persoana iubita, cind timpul numai e real dar se contopeste in noi si noi ne contopim in el. Ne contopim intr-o placere amara,nebuna,diavola ce te invaluie in bratele fericirii. Brate a caror caldura, mingiiere si saruturi te face sa inebunesti de fericire,te inalta in ceruri simtind pretul iubirii ca pasarea a carei libertate e scumpa. Placere ce te face cea mai fericita doar la o simpla gindire, cind simti cum ti se inmoaie picioarele. Placere cind razele soarelui iti mingie fata iar o apropiere totala a corpurilorc iti incremineste ratiunea lasind visurilor sa imbibiie atmosfera prin dulcele sarutari. Sarutari la care poti doar visa,visezi deoarece la asa sarutari nemaipomenite si incomparabile poti doar sa visezi, sa visezi si doar… Placere ce mereu se intercaleaza cu durerea ce este aparent dulce dar in realite amara. Amaraciune a carei dulceata doar indragostitii o pt simti.

Visuri, haos, durere iata urmarile iubirii ce-ti distruge sperantele si te readuce in realitatea cruda. Acestea sunt rezultatele unei adevarate iubiri, iubiri sincere,nevinovate. Iubind sincer vei intelege ce inseamna durere din iubire, ce inseamna sa fii fara suflet, sa nu stii cine iesti si unde iesti in rai sau in iad sau nu existi de fel?? Ce? Durere ce te mistuie de viu si te face sa inebunesti, te scoate din mintii fiindca cindva te-a ridicat in ceruri iar acum te arunca in hauri. Unde e iubirea in aceste momente cind lacrimile iti amarasc sufletul iar ochii bolnavi vad doar o simpla lumina in intuneric—speranta. Speranta ce arde ca un foc slab intr-un ger puternic ce putin incalzeste inima dar totusi….De ce durere,de ce nu fericire? Acest raspuns il putem gasi doar in noi, in interiorul nostru deoarece ce fel de dragoste fara durere, caci o adevarata iubire o pretuiesti doar trecind prin durere si flacari, pretuiesti cind simti ca pierzi, pretuiesti cind simti ca ea nu mai pote fi,pretuiesti caci iubesti.

Deci ceceste iubirea??ce?placere,un simplu sentiment? o iluzie?? ce?? Raspunsul e atit de simplu—iubirea este totul. Totul caci prsoana iubita devine intreaga lume ,devine viata ta caci doar prin ea si pentru ea traiesti. E cel mai important organ fara de care nu poti trai—inima. Iubind cu adevarat si trecind prin cele mai aspre dureri vei intelege ca iubirea este o sfintenie , o pata alba intr-o lume neagra plina de dusmanie,ura,tradare. Iubirea este sensul vietii, scopul pentru care tinzi din puteri. Toti vor iubire adevarata dar nu la toti le este dat sa o simti intradevar, unii doar se prefac altii o simt intradevar iar unii doar viseaza. Iubire,iubire! Ce faci tu din noi??ce? Ne indulcesti la inceput,ne amarasti pe urma si apoi o faci sfinta…

Articolul este parte dintr-un referat gasit pe internet. Nu imi apartine!

Reclame

Un comentariu la “Ce este iubirea?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s