Ia-o ca s-o baţi!


Doamne că mare ŢI-e grădină! Acum două zile mă întorceam cu tramvaiul acasă şi cum bine ştim este zăpadă şi puţin frig deci căutam o bancă caldă… Mă poziţionez frumos lângă caloriferul tramvaiul şi dintr-o dată începe spectacolul. În spatele meu dar pe partea cealaltă doi (cuplu) vorbeau cam tare… liniştea oamenilor din tramvai era acum perturbată de doi retardaţi.

El cred că era sub influenţa alcoolului sau puţin drogat iar ea sigur beată şi proastă. Vorbeau destul de tare de nimeni nu-şi mai auzea nici gândurile. Arunc scurt o privire să văd cu cine avem de a face şi văd un ciobanul Ghiţă şi o Marie ce formează 90% din populaţia României. Se certau! El refula prostie doar când respiră nu mai spun când vorbea ce era la gura lui. Se murdărise de limba romana plus că nu avea habar că bărbăţia nu înseamnă jignire şi nici bătaie, dar cu cine să vorbeşti când mulţi trăiesc după:„Eu cocoşul în casă”. Şi uite cum de la o înjurătură la o mică ameninţare ajungem să aflăm pe scurt viaţa lor. De unde vin, unde se duc şi relaţia amoroasă.

Din câte am înţeles eu ambii erau căsătoriţi şi asta era o relaţie extraconjugală plină de farmecul palmelor aruncate peste faţă şi plină de înjurături. Nu ştiu şi nici nu vreau să ştiu cum erau fiecare în căsnicia oficială, dacă în asta acceptau batjocură dusă la extrem. Ce să facem… tramvaiul abia înaintă prin zăpadă deci spectacolul era gratis şi de lungă durată.
El o ameninţă după în următoarele 5 sec îi spunea că o iubea şi la un moment dat îi spune că o omora şi sună Poliţia să dea locaţia cadavrului, după care o pupa! Cumva drogat sau prost şi alcoolic?

Ea nu se plângea sau să coboare la prima staţie şi să-l lase în lumea lui, nu ea acceptă pentru că îi plăcea şi o numesc simplu CEA MAI PROASTĂ! AMIN! Ce viaţă e aia în care tu alături de persoana iubită găseşti fericirea doar pentru 5 sec şi visezi cai verzi pe pereţi la 30 de ani. Ei aveau undeva între 25-30 de ani. Fata sau femeia nici nu ştiu cum să-i zic avea un mic handicap locomotor şi el profită de asta. Îi spune simplu şi direct: „Uită-te la mine! Sunt normal? Nu handicapat ca tine!” şi ea nu avea nimic de spus în această privinţă dovada că era mai bine aici decât acasă… Off! La un moment dat îl sună nevasta! Au!:) O minte cu o nesimţire acută. Îi spune că este aproape de casă şi că aşteaptă autobuzul spre casă. După ce îi închide continua dialogul amoros-ameninţător. Coboară şi o ia drăguţ de braţ în timp ce îi făcea cunoştinţă cu nişte Dumnezei…

Eu mă întreb şi vă întreb. Dacă eşti prost de ce nu te duci să verifici adâncimea Dunării, şi faci zile negre oamenilor ce poate au şi altă cale în faţă şi nu merită să îndure prostia ta, jignirile tale, şi toate căcaturile ce te definesc. Cei mai grav este faptul că de prost ce eşti o să faci copii pe care îi educi la fel şi România rămâne gunoiul Europei pentru totdeauna. Pentru că lucrurile mici întotdeauna aduc marile schimbări. Mentalitatea şi creierul subnutrit fac parte din categoria schimbărilor utile!

21 comentarii la “Ia-o ca s-o baţi!

 1. Există oameni care se complac în această ipostază, ființa le e strâmtă și probabil din această cauză, dar nu e o regulă. Cert, este că sunt nefericiți. Însă, pot spune(susținut)că uneori îndurăm, suportăm lucruri fără să avem vreo rațiune, dar cum spunea cineva faptul că ceva e irațional nu înseamnă că nu există, ci e o condiția a sa.

   • Nu pot fi decât subiectivă și să-ți răspund(deși există diverse implicații psihologice și revers al poveștii) ceea ce trăiesc ei reprezintă un absolut, așa cum și eu și tu(nu intenționez să te jicnesc și nu are legătură cu carnavalescul oamenilor aduși în discuție de blog) vedem lucrurile într-un anume fel. Pentru ei e orizontul, nadirul, zenitul. Pentru nimic, e ceea ce trăiesc, suferință, prostie, golire….nu au nimic altceva sau poate că nu știu că merită ceva mai mult!

 2. Fiecare individ are un orzont care-i delimitează unive4rsul . La personajele tale universul este limitat la animalul din om, fără sentimente dincolo de fiinţa lor! Lipsa educaţiei, a instruirii, a conştiinţei, a bunului simţ duc la atitudini reprobabile de genul celor prezentate de tine mai sus.

   • Nu, primitivii aveau instinctiv sentimente cum sunt iubirea, compasiunea, dorinţa de a ajuta şi de a fi folositori, dar aceste specimene contemporane sunt mutilate sufleteşte de mediul în care cresc şi influenţele anturajului ales. Aceştia nu mai au aspiraţii ci doar instincte animalice existenţiale şi de satisfacere strict a pornirilor lor de dominare pe orice plan şi prin orice mijloace. Aici ar trebui să intervină sistemul prin media şi toţi factorii educaţionali, dar din păcate trusturile sunt tributare banului obţinut prin orice metodă, chiar dacă preţul este degradarea societăţii .

 3. Din pacate sunt multi ca ei si sunt multi care au si copii care ajung la fel ca ei…Lipsa educatiei isi spune cuvantul…traiesc in lumea lor, nu concep viata altfel, fara cearta, fara circul pe care il fac…:)

 4. si cumva totul se invarte in sfera educatiei, sau a lipsei acesteia. Din pacate am cunoscut cupluri in care ea il acuza pe el ca e infidel. Intrebata fiind de ce crede asta a raspuns promt: „Nu ma mai bate. Daca ma iubea ma batea!” E trist ca orizonturile unora sunt atat de limitate, lucru care ar putea fii usor de indreptat printr-o minima educatie, din pacate suntem poporul prea cool ca sa fim scoliti si prea sanatos din toate punctele de vedere sa ne vedem de sanatate.

  Cred ca am deviat putin de la ceea ce ai scris tu, dar situatia e destul de similara.

 5. Când prostia face casă bună cu alcoolul sau alte droguri, se naște violența și spectacole de genul celui pe care l-ai văzut. Sunt unii spectatori cărora li se pare chiar distractiv.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s