Mulţi oameni sunt gunoaie


Scriu acest post din frustrare. O frustrare ce macină cu siguranţă mulţi alţi tineri ca mine şi dă naştere unei ure generale. În fine, mulţi aţi spune că ignoranţa este singurul lucru ce te face imun în faţa persoanelor cu un uşor retard mintal produs de ei însuşi, şi nici pe departe de către natură. Oamenii prosti nu fac altceva decât să afunde viitorul persoanelor din jur într-un hău al neputinţei şi al deznădejdii. Veţi spune că sunt nebun şi nu văd partea plină însă mă dezgustă laşitatea şi lipsa de umanitate a unor oameni ce nu se regăsesc pe ei în aşa zisele cuvinte ce îi definesc. Sunt oameni de tot c*****l, oameni ce mulţi iar cataloga direct vasluieni, pentru că acolo alcoolul este mai mult în organism decât apă, şi ştim cu toţii câtă apă are un om în corp.

Alcoolul şi lipsă acută de omenie naşte adevărate drame şi „construieşte” un adevărat cerc de foc în jurul copiilor, ce nu aduce decât involuţie pe viitor şi uite aşa se nasc alţi oameni ce sunt gunoaie. Marginalizarea şi sarea-n ochi este ultimă alternativă pentru leprele societăţii în care trăim. Nu îndemn la ura colectivă dar nici la susţinut gunoaiele în familii, în grupuri organizate şi în orice domeniu mai doriţi voi, ci doar ignorarea lor totală şi punerea lor într-o oală cu capac dublu fără şanse de izbândă.

Povestea poate continua…

14 comentarii la “Mulţi oameni sunt gunoaie

  1. Subscriu! Problema este că dacă împotriva consumului de alcool se mai găsesc soluţii… cu prostia ce te faci? Că… de! E din naştere!!!! Şi dacă asta te consolează atunci îţi spun să nu-ţi faci griji c-ai fi singurul care-i cunoşti!

  2. Nu, nu ignoranța. Ci detașarea. Fă-te propriul tău observator și-al altora, din perspectiva unui om neimplicat în mod direct. Neurologia spune că astfel funcționează creierul în mod optim. Deși societatea ne educă zilnic așa numita implicare, luare de atitudine. Critica constructivă, pe cale de dispariție, e constructivă atunci când e decentă, nonagresivă și însoțită de soluții reale, nu doar de acuze și etichete.

  3. societatea asta e un cancer si e baza fundamentala pt prostie. cultura si mediul il definesc pe om. sunt oameni de la care e nedrept sa cerem lucruri, e justificat sa nu le cunoasca, e natural si normal, n-am avut mijloacele necesare, dar sunt atatia care au beneficiat de tot si poarta prostia in fiecare zi, pe ei, pe toti astia, i-as condamna la saracie, asta e pedeapsa mea, una grea, credeti-ma! pace 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s