13 comentarii la “Mentalitatea de peste graniţă

  1. Imi pare a romano-scepticism postarea asta. Il mai auzeam pe unul care zicea ca Moldova e peste noi din multe aspecte fara sa fie moldovean. Au realizat niste proteste mai aplante intr-un context geopolitic. Atat!

    • ca nu trebuie facuta o asociere pe aceasta tema… nu-i ceva iesit din comun sa vedem zilnic aceiasi mascarada la TV pe cand altii pot si altceva, altii pot sa lupte, sa moara pentru libertatea cuvantului si pentru puterea lui

  2. Da, românii sunt niște oameni care nu luptă pentru visele lor, pentru a le fi mai bine. Preferă să stea liniștiți, să se uite la televizor, ca să spun așa. Dar nu e bine nici ce se întâmplă acolo, la Kiev. Mor mulți oameni, trag în ei…E foarte tragic că se întâmplă asta! Și ai noștri au luptat pentru libertate în 1989…și au obținut-o numai că e prost înțeleasă în ziua de azi.
    O zi frumoasă să ai! 🙂

    • Exact ca la noi in `89, acum protestatarii sunt Comunisti si se trage in ei. America, salvatoare lumii unde este? De ce nu intervine nimeni in Razboiul Civil din Ucraina? Toti stau si iau drept bune niste vorbe aruncate de altii, si presa e axata pe homosexualii din Rusia.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s