Rar


Scriu din ce in ce mai rar…
Cred ca ati observat ca postez din ce in ce mai rar, si asta nu doar ca n-as avea timp sau inspiratie. Pur si simplu ma dezgusta vibe-ul cititorilor.
Nu poti sa dezvolti un cerc de asa zisi prieteni ce rezoneaza cu tine atat timp cat articolele SF ale unor tentative de blogari varsa bale pe gurile domnisoarelor. Nu poti scrie despre o floare sau despre soare ca baiat, odata ce ai facut asta auzi rasete si chicoteli si asta pentru ca aproape te vad un gay. De ce? Daca scrii despre ce e de actualitate (razboi, gaze, politica, copii ce se prostitueaza la 15 ani) esti de cacat… Cu toate ca asta se doreste nu se doreste in formatul asta.
Scriu despre Roxana Babenco, si apare comentatorul de camera din Bucuresti care imi explica;
„Sa ma cac pe vizualizarile tale, Marius Craciun, ce treaba ai tu cu fata?” Odata ce vezi astfel de mentalitati imbacsite de un primitivism al epocii de piatra… Trist, super trist… insa nesemnificativ pentru mine. Asa a fost si asa va ramane pentru totdeauna. Prostii vor intelege si vor ridica in slavi prostii. Romania este o tara cu o populatie de aproximativ 19 mil, insa cred din ce in ce mai mult ca undeva al cateva mii e de ajuns.

O minte deschisa e din ce in ce mai greu de intalnit… pregatiti-va de Paste, umpleti buzunarele comerciantilor ce va pun in sacosa carne de caine, oua deja eclozate, mici cu adaos de viermi

Reclame
De Marius Crăciun Publicat în Noutati

6 comentarii la “Rar

  1. e imposibil să fii plăcut de toată lumea… Ce spun unii și alții nu ar trebui să te afecteze… Ignoră-i. Tu știi cine ești, la fel cei care îți sunt prieteni, restul facă și spună ce-or vrea… Înțelepciunea e într-adevăr o floare mai rară… nu e la îndemâna oricui… 🙂

  2. O minte deschisa e din ce in ce mai greu de intalnit… Ce-i drept,ai dreptate,mai mult sau mai putin. Nu poti intalni „o minte deschisa” decat daca te plimbi printre oameni cu celalalt fel de minte,stii tu,aia mai incuiata. Sunt sigura ca stii ca uneori plimbandu-te printre buruieni mai gasesti si cate-o floare-doua. Dar nu ai cum sa le gasesti daca nu te plimbi 🙂 Ideea e ca nu are rost sa te lasi scarbit de oameni si sa nu mai postezi. Si pe mine ma scarbesc oamenii,dar asta nu inseamna ca nu o sa continui sa scriu despre ce vreau eu,nu despre ce doresc ei sa citeasca. Plus,mereu va fi cineva acolo care sa citeasca ce scrii,poate nu sunt 100 de oameni,dar pentru ce iti trebuie 100 cand ai 5-6 care sunt mereu aici?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s