De ce nu mai poţi să-ţi duci copilul în parc!


Căldură mare, apartamentul se sfarmă pe mine şi voiam să evadez. Mă tăvălesc ca un porc ce sunt într-un duş şi apoi ies pe la scară… pustiu.
Am în apropiere un părculeţ (pentru gălăteni, Parcul de la Turn), şi cred că acolo o să-mi fie ceva mai bine. Pas după pas mă apropii de parc. Deja mă vedeam pe bancă la umbră. Fain, nu? Aşa am zis şi eu, sperăm că cel puţin nu se mai sfarmă pe mine blocul îmbâcsit de căldură.

Am ajuns eu în parc şi ce mi-e dat să văd. Printre copăcei, babe nebune, moşi libidinoşi, adolescenţi, părinţi alături de copiii lor fac plajă la comun. Nimic ieşit din comun, doar poate că n-am relatat eu chiar tot ce-am văzut… Sexul feminin era în proporţie de 90% la nudişti cu excepţia chiloţilor. Ţâţele le fluturau nărăvaş pe pătură, cearceaf şi ce mama lor mai aveau. Îmi zic: Se „toarnă” vreun film porno pe toate vârstele”? Nu, doar prostia din capul lor se revarsă. Moşii aveau ceva între tanga şi tanga… nişte mini aţe le treceau prin fundurile păroase şi puturoase.

Vomit! Deci vomit! Cum căcat să te duci într-un parc şi să te manifeşti că ultima primata de la Antipa? La 150-200m mai jos se afla o plajă unde poţi să te arzi cât doreşte inimioara ta, dar nu în parc printre oameni ce ies să se relaxeze, să admire Dunărea, să mai schimbe două vorbe. Este chiar atât de greu să înţelegem şi noi că evoluţia sta în noi? Nu pot să înţeleg cu persoanele pe care le-am văzut despuiate (cele trecute de prima tinereţe), mi-ar putea spune într-un mijloc de transport că n-am şapte ani de acasă şi că nu le ofer locul. Păi cum să vă ofer locul când voi aveţi în cap tarata şi printre organele genitale iarba din parc. Cum să nu întorc capul şi să arunc o flegmă în semn de ” recunoştinţă” pentru ce sunteţi. Nu sunteţi decât nişte lăcuste ce ţopăiesc vremelnic către gura păsărilor. Adică nimic! N-am cuvinte să mai descriu scârboşenia cu care m-am confruntat…: (

Nu mă credeţi? Priviţi cu atenţie pozele…

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

19 comentarii la “De ce nu mai poţi să-ţi duci copilul în parc!

  1. Te inteleg perfect daca ti-ai ars retina fara sa vrei cu asa ceva!!eu as fi ”preparat ” ceva vopsea cu diluant sa fie cat mai lichida si i-as ”uda” un pik…ca de,e caldura mare!!

  2. Ar trebui să scrii acest articol şi să-l lipeşti pe toţi copacii din parcul cu pricina! Aceste specimene nu-ţi citesc blogul, aşa că data viitoare tot acolo o să le găseşti. Dar cine ştie??!! Vorbim de false pudori sau putori…

  3. :)) e o specie ce o gasesti oriunde in romania, dau insa vina pe blocurile incinse si lipsa locurile de iarba verde, asta nu scuza toplesul desigur.
    de exemplu in iasi, e un fel de….locusor in care se aduna lumea sa se bronzeze, ii spune la purcica:)) pentru ca e namol, iarba, nisip si apa de robinet :)) plus de asta sa stai in fudu’ gol.. prin urmare tot ce ar face o purcica, ori un purcel ( ca e spatiu separat femei si barbati) e undeva intre blocuri si mare sa-ti fie mirarea, ca are clienti din plin in perioada asta :)))

  4. E totuşi un loc amenajat, asta nu înseamnă că faci ceva rău, chiar dacă e între blocuri, unde în altă parte! Nu toţi au bani de mare, şi nici rude pe la ţară, recunosc că la purcica am mers şi eu ani de-a rândul şi e o clinică unde se face tratament pentru oase cu nămolul acela, denumirea vine de la o crescătorie de porci pe locurile acelea din trecut, când nu era nici o construcţie, pentru că zona era foarte mlăştinoasă. Cât despre cei din parc, da, nu au nici o scuză, e urât chiar din partea lor! Un articol bine venit!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s