De ce moare Romania?!


O întrebare cu o mie de răspunsuri şi totuşi atât de înceţoşată. România, ţară din sud-estul europei, desenată mulţi ani în Roşul Comuniştilor, a vrut să renască după `89, doar că populaţia a înţeles total greşit Democraţia.

Uite că am ajuns în 2014 şi ţi-e frică să mergi pe stradă de gherţoi cu lanţuri de câini la gât, maşinile lor au denumirea prescurtată în BMW şi sunt arme de ucidere în masă, mai precise ca un AK 47 de pe vremea CCR-ului. Trăim în ţara lui „şmecher de şmecher, valorosul, unicatul, prinţesa şi toţi lucrează la buzunarul lui tata sau la fabrica de acadele”, deci ce fel de popor suntem? Da, aţi ghicit, suntem un popor extrem de prost, extrem de îndoctrinat şi extrem de lipsit de creativitate. Ce vedem la maimuţe (astea cu două picioare) luăm şi noi repede drept model. Mă refer stric la caracterul infect, limbajul de mahala. O mahala plină de corturi, fuste colorate, tigăi şi furturi…

Suntem o ţară în care extremiştii au bale la gură şi se lasă linşi de câinii vagabonzi. O ţară în care numărul patrupedelor libere pe străzi se vrea egal cu populaţia. Nu mă refere la cele 19 milioane de locuitori care reies din ultimul Referendum, mă refer la cele 2 milioane de oameni care trebuie să trăiască în România, oameni mândri, oameni plini de iubire, cu bun-simţ, OAMENI, într-un cuvânt. Dar nu se poate pentru că societatea şpăgară, nepotismele, şi s.a.m. d nu dă şanse oamenilor care pot schimba mentalităţi. Mentalităţile nu se schimbă în bine în două zile sau cât ai pocniţi din degete. Mentalitatea se construieşte încă din pântece şi sfârşeşte odată cu momentul când trupul ţi se va odihni veşnic. Mentalitatea se poate omora însă şi la o vârstă mai înaintată simplu prin TV. Emisiunile de tot râsul ce sclipesc pe ecranele de 120 cm din corturile romanilor, nu au alt scop decât cel de a spăla uşor, subtil dar sigur creierele şi aşa lipsite de educaţie ale romanilor. Genul de emisiuni „Acces Direct, La Măruţa, Teo Show, Un Show Păcătos”, şi altele sunt hrănite de cele 19 milioane de locuitori de care vorbeam mai sus şi nu este nevoie de ei.

România mea moare, eu sunt cetăţeanul ei şi încet sunt strivit sub propria-mi cetăţenie. Duc un război în interiorul graniţelor. Mă lupt cu romani să le explic că urletul maimuţelor nu este muzică, şi că din asta nu trebuie făcut un mod de viaţă. Nici limbajul folosit de către „artişti” în bullshit-urile alea de aşa zise piese nu trebuie acceptat în vocabularul şi aşa subnutrit al romanilor. Vai de noi!!! Ăştia suntem cu ăştia defilam. Mă lupt să le explic că frumuseţea nu stă în fata web-cam-lui în timp ce bărbaţii din spatele celuilalt monitor se masturbează violent crezând că tu eşti o femeie. Corect ar fi să-ţi spune că eşti o penibilă, de fapt sunteţi mii de copile retardate ce vă pierdeţi tinereţea şi frumuseţea arătându-vă organele genitale şi părţile intime în faţa unui calculator. Amin şi pentru voi!

Că tot veni vorba de amin, ce să mai zic de instituţia supremă de manipularea a românilor trecuţi în special de prima tinereţe. Este vorba despre Biserică, acel bancomat ce soarbe banii şi aşa puţini ai bătrânilor pentru „miracole”, dar aici au şi ei vină lor. Ninja aia cu lanţuri de aur şi cruci până la buric nu fac altceva decât să mintă. Minciuni, dezinformare, jeguri de oameni şi alte ce îi definesc însă mi-e scârbă extrem de această instituie ce face din fantome „divine” formă de venit. Lăsaţi-mă să dau o flegmă în cinstea lor!

A murit tot din această ţară. De la păduri la ape, de la uzine la străzi, de la rezervaţii naturale la lucruri antropice, totul a pierit în 25 de ani de la Revoluţie care fie vorba între noi a fost cum a fost regizată. Lumea nu ştie să fie originală, plagiază că pe cei care îi vor vota în curând. Tot ce este mai rău le doresc şi îi urăsc pe toţi pentru că au făcut dintr-un loc absolut minunat groapa Europei şi noi ne scăldam în mocirla pentru că unde-s mulţi cretini restul suferă.

România mea moare!: (

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s